No vége a szokásos őrületnek, már "csak" a feldolgozás marad hátra. A piac nagy nyerteseinek ügyfelei reménykedjenek, hogy a biztosító bírni fogja a munkát, kapnak kötvényt, lesz csekkjük-lehívják a díjukat...stb. Láttuk idén tavasszal, amint az egyik nagy biztosító ügyfelei februárban-márciusban még a csekkre vártak.

Fontos tudni, az AIM kivonul a piacról. Január 1-i évfordulós ügyfeleinek évfordulóra felmondta a KGFB-t, aki 2010 évközben vett járművet és kötött náluk biztosítást, azoknak akkor fogja felmondani. (hisz 2010-től a kötés, pontosabban a kockázatviselés kezdetének napja az évforduló, nem január 1.) DE: feljánlja most, hogy közös megegyezéssel szüntessék meg jan. 1-el és akkor jan. 1-el lehet újat kötni. Papírt aláírva visszaküldeni és kiválaszthatjuk erre a szezonra új szerelmünket.

Szerző: sporting1.6  2010.12.12. 07:57 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://biztositos.blog.hu/api/trackback/id/tr682510221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása